Teltoverdækning

Teltoverdækning

Med en teltoverdækning er du sikret mod det danske vejrs luner og er dermed sikret, at forsinkelser på byggeriet grundet vejret forhindres.

Vores stilladsmontører har stor erfaring med overdækninger til sommer og vinter. Richard Stilladser kan levere overdækninger, der passer til netop dit behov. Vi skaber en løsning, der er skræddersyet ud fra dine ønsker.

Er der en helt speciel opgave, hvor der er behov for en overdækning, kan du trygt henvende dig. Vi har løsninger til både store og små projekter i hele Danmark. Har du på samme måde behov for rådgivning til dit projekt, kan du kontakte os, hvilket naturligvis er helt uforpligtende.

teltoverdækning
Mange års erfaring

Med flere års erfaring og evnen til at holde os opdateret inden for udviklingen i byggebranchen, kan vi hjælpe dig med præcis montering. 

Stilladser til mange formål

Vi tilbyder stilladser, som b.la. egner sig til facaderenovering, vinduesudskiftning, tagudskiftning, malerarbejde og tilbygninger.

Hvorfor skal du vælge os

Det er vores værdier, der gør os hos Richard Stilladser til vores kunders foretrukne stilladsmontør. Derudover er vi medlemmer af organisationen Stilladsklubben, der sikrer ordnede forhold inden for løn, uddannelse og arbejdsmiljø i stilladsbranchen.   

Sikkerhed

Sikkerheden skal altid være i orden og vi går aldrig på kompromis med denne

Professionelle

Vi udfører altid professionelle kvalitetsløsninger

Dine ønsker

Uanset dine ønsker og behov skræddersyr vi altid vores løsninger efter netop det, du har brug for