Rullestillads

Rullestillads

Vores rullestilladser er af den bedste kvalitet og de leveres og monteres altid til den aftalte tid. Kendetegnet ved denne type stillads er, at den har hjul og derfor løbende kan flyttes efter behov ved hver arbejdsopgave.

Rullestilladset kan fås i mange forskellige typer, men fælles for dem er, at de gør alt arbejde i højden muligt. Det giver en stor sikkerhed og den mobile funktion forsimpler arbejdsprocessen i ethvert projekt. 

Har du spørgsmål til vores rullestilladser eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du kan vælge en sikker og smart løsning.

Arbejdsområder - rullestillads
Mange års erfaring

Med flere års erfaring og evnen til at holde os opdateret inden for udviklingen i byggebranchen, kan vi hjælpe dig med præcis montering. 

Stilladser til mange formål

Vi tilbyder stilladser, som b.la. egner sig til facaderenovering, vinduesudskiftning, tagudskiftning, malerarbejde og tilbygninger.

Hvorfor skal du vælge os

Det er vores værdier, der gør os hos Richard Stilladser til vores kunders foretrukne stilladsmontør. Derudover er vi medlemmer af organisationen Stilladsklubben, der sikrer ordnede forhold inden for løn, uddannelse og arbejdsmiljø i stilladsbranchen.   

Sikkerhed

Sikkerheden skal altid være i orden og vi går aldrig på kompromis med denne

Professionelle

Vi udfører altid professionelle kvalitetsløsninger

Dine ønsker

Uanset dine ønsker og behov skræddersyr vi altid vores løsninger efter netop det, du har brug for