Om os - din foretrukne stilladsmontør

Professionel stilladsmontør

Vi stiftede Richard Stilladser ApS i 2014 og har stor erfaring inden for opsætning af stillader af høj kvalitet. Vi holder til i Holbæk, men har kunder fra København og hele Sjælland. Mangler du løsninger inden for stillads, så er du kommet til det rette sted. 

Vi har stor erfaring, både inden for specialopgaver og traditionel opsætning af stillads. Vi kan derfor hjælpe dig uanset, hvor stort eller småt dit projekt måtte være. 

Hvad vil det sige, når vi skriver at vi har styr på sikkerheden? Der er forskellige regler inden for lov – og miljøkrav, man som virksomhed skal følge. Vi har sat os ind i alle disse regler, så du som kunde altid kan være sikker på, at du følger loven og dine medarbejdere arbejder under sikrede forhold. Derfor kan du trygt overlade din sikkerhed til os og vores stilladser. Hvis du har nogle spørgsmål til sikkerheden ved vores stilladser og løsninger, så kontakt os endelig

 

Hvad er vores fremtidige mål

Mission

Vores mission er at være Sjællands foretrukne leverandør af stilladser.

Vision

Vores vision er at levere Danmarks sikreste og bedste stilladser.

Værdier

Vi går meget op i at vores stilladser er sikre, derfor kan du altid stole på at du får det bedste når du kontakter os.

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til vores stilladser eller services, så er du velkommen til at kontakte os. Du vil få vejledning af en stilladsmontør, der i samarbejde med dig vil finde den bedste løsning. 

Hvorfor skal du vælge os

Det er vores værdier, der gør os hos Richard Stilladser til vores kunders foretrukne stilladsmontør. Derudover er vi medlemmer af organisationen Stilladsklubben, der sikrer ordnede forhold inden for løn, uddannelse og arbejdsmiljø i stilladsbranchen.   

Sikkerhed

Sikkerheden skal altid være i orden og vi går aldrig på kompromis med denne

Professionelle

Vi udfører altid professionelle kvalitetsløsninger

Dine ønsker

Uanset dine ønsker og behov skræddersyr vi altid vores løsninger efter netop det, du har brug for