Facadestillads

Arbejdsområder - facadestillads

Facadestillads

Her hos Richard Stilladser bygger vi dit næste facadestillads til lige netop det formål, som du har brug for. Derudover har vi stor fokus på, at vores stilladser overholder alle gældende lovkrav, så du kan føle dig sikker ved at bruge vores løsninger.

Vi leverer udelukkende kvalitetsløsninger, som er sikre at færdes på. Vi tilbyder stilladser i klasse 3 og klasse 4. Vores erfaring og mange års ekspertise er din sikkerhed for holdbare monteringer og levering til den ønskede tid. Vi bygger udelukkende med materialer fra fabrikken Layher, som producerer stilladsdele i den absolut bedste kvalitet.

Mange års erfaring

Med flere års erfaring og evnen til at holde os opdateret inden for udviklingen i byggebranchen, kan vi hjælpe dig med præcis montering.

Stilladser til mange formål

Vi tilbyder stilladser, som b.la. egner sig til facaderenovering, vinduesudskiftning, tagudskiftning, malerarbejde og tilbygninger.

Hvorfor skal du vælge os

Det er vores værdier, der gør os hos Richard Stilladser til vores kunders foretrukne stilladsmontør. Derudover er vi medlemmer af organisationen Stilladsklubben, der sikrer ordnede forhold inden for løn, uddannelse og arbejdsmiljø i stilladsbranchen.   

Sikkerhed

Sikkerheden skal altid være i orden og vi går aldrig på kompromis med denne

Professionelle

Vi udfører altid professionelle kvalitetsløsninger

Dine ønsker

Uanset dine ønsker og behov skræddersyr vi altid vores løsninger efter netop det, du har brug for