Diverse specialopgaver

Arbejdsområder - specialopgaver

Diverse specialopgaver

Hos Richard Stilladser er vi eksperter i specialopgaver og varetager projekter i alle størrelser. Vi tror på, at den bedste løsning findes samråd med dig, så du bliver tilfreds med den færdige løsning.

Vi kan klare løsninger til alle formål; lige fra projekter med opsætninger af stilladser til en festival, koncert, i svømmehaller og meget mere. Vi skræddersyr en løsning ud fra dine ønsker og behov. Vores mange års erfaring er med til at sikre holdbare løsninger til den aftalte tid og kvalitet. 

Har du spørgsmål til vores løsninger eller kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi står altid klar med råd og vejledning, så du kan vælge en sikker og smart løsning.

Mange års erfaring

Med flere års erfaring og evnen til at holde os opdateret inden for udviklingen i byggebranchen, kan vi hjælpe dig med præcis montering. 

Stilladser til mange formål

Vi tilbyder stilladser, som b.la. egner sig til facaderenovering, vinduesudskiftning, tagudskiftning, malerarbejde og tilbygninger.

Hvorfor skal du vælge os

Det er vores værdier, der gør os hos Richard Stilladser til vores kunders foretrukne stilladsmontør. Derudover er vi medlemmer af organisationen Stilladsklubben, der sikrer ordnede forhold inden for løn, uddannelse og arbejdsmiljø i stilladsbranchen.   

Sikkerhed

Sikkerheden skal altid være i orden og vi går aldrig på kompromis med denne

Professionelle

Vi udfører altid professionelle kvalitetsløsninger

Dine ønsker

Uanset dine ønsker og behov skræddersyr vi altid vores løsninger efter netop det, du har brug for