Arbejdsområder

Vores services

Richard Stilladser hjælper dig inden for forskellige arbejdsområder. Vi har mange typer af stilladser og kan levere lige præcis det, du står og skal bruge. Derudover har vi mange års erfaring med opbygning af stilladser, derfor kan du trygt stole på, at det arbejde vi leverer er i orden. Nedenfor kan du se vores forskellige typer af stilladser, der alle er i bedste kvalitet. 

Arbejdsområder - facadestillads

Facadestillads

Her hos Richard Stilladser bygger vi facadestilladser til lige netop det formål, som du har brug for. Derudover har vi stor fokus på, at vores stilladser overholder alle gældende lovkrav, så du kan føle dig sikker ved at bruge vores løsninger.

Teltoverdækning

Vi har stor erfaring med overdækninger til sommer og vinter. Vi kan levere overdækninger, der passer til netop dine behov. Hos Richard Stilladser skaber vi en løsning, der er skræddersyet ud fra dine ønsker.

teltoverdækning
Arbejdsområder - murerstillads og platforme

Platforme

Vores platforme har som udgangspunkt den samme opbygning som et almindeligt stillads, men hvor der suppleres med finérplader ud over hele arbejdsfladen.

Rullestillads

Hos Richard Stilladser er vores rullestilladser af den bedste kvalitet og de leveres og monteres altid til den aftalte tid. Kendetegnet ved denne type stillads er, at den har hjul og derfor løbende kan flyttes efter behov ved hver arbejdsopgave.

Arbejdsområder - rullestillads
Arbejdsområder - specialopgaver

Diverse specialopgaver

Medarbejderne er eksperter i specialopgaver og varetager projekter i alle størrelser. Vi tror på, at den bedste løsning findes samråd med dig, så du bliver tilfreds med den færdige løsning.

Hvorfor skal du vælge os

Det er vores værdier, der gør os hos Richard Stilladser til vores kunders foretrukne stilladsmontør. Derudover er vi medlemmer af organisationen Stilladsklubben, der sikrer ordnede forhold inden for løn, uddannelse og arbejdsmiljø i stilladsbranchen.   

Sikkerhed

Sikkerheden skal altid være i orden og vi går aldrig på kompromis med denne

Professionelle

Vi udfører altid professionelle kvalitetsløsninger

Dine ønsker

Uanset dine ønsker og behov skræddersyr vi altid vores løsninger efter netop det, du har brug for